MINI-SPARKIS NYBÖRJARE
Mini-sparkis är gruppen för dig som är mellan 5-7 år. Träningen närmar sig Taekwon-Do tekniker via lek och rollspel och är designad kring många viktiga områden inom barns sociala samt psykologiska utveckling. Träningen har för avsikt att ge ert barn det bästa möjliga försprång i livet. Utöver Taekwon-Do tekniker sker undervisning inom flera viktiga områden som ofta glöms bort som många barn inte har möjlighet att få i skolan eller andra föreningar; så som främlingsagerande, mobbningshantering, säkerhet vid nödsituationer så som brand, hälsosam livsstil och mycket därtill. Vi utrustar ditt barn med livsviktig kunskap och erfarenheter. Barnen lär sig att lyssna, fokusera och deltaga. Koreanska ord är en del av upplägget och terminen avslutas med en gradering där man visar sina färdigheter. Inskolning sker under 2-3 gånger då föräldrar får sitta med och titta men efter denna period vill vi att barnet lämnas på träningen och hämtas när träningen är slut.   

SPARKIS B
Sparkis B är gruppen för dig i åldern 7-9 år, som är ny eller som tränat Taekwon-Do i 1 termin. I en mer stillasittande samhälle får ditt barn en fysisk träning, koordination, spänst och lär sig att försvara sig själv. Träningen innehåller mycket Taekwon-Do teknik med inslag av lek och rollspel. Till skillnad från mini-sparkis lägger vi mer vikt på de grundmotoriska egenskaperna med inslag av övningar för finmotoriken. I slutet av terminen testas kunskaperna både i teorin och praktiken i form av gradering.

SPARKIS A
Sparkis A är gruppen för dig i åldern 7-9 år (10 år) och som tränat Taekwon-Do ett tag. Du som tränar i denna grupp är en van utövare. Vi jobbar mer på koordination och spänst. Den tekniska biten får mer och mer plats i träningen. Till skillnad från sparkis B lägger vi mer vikt utvecklande av styrka för Taekwon-Do tekniker, konditionsövningar så att du orkar med vardagen. I slutet av terminen testas kunskaperna både i teorin och praktiken i form av gradering.

UNGDOM B
Ungdom B är för dig i åldern 10-14 år, med graden 9kup steg 1 eller 2. Träningen ger dig en bra Taekwon-Do träning med alla delar av Taekwon-Do och en bra förberedelse så du ska klara av hårdare träning när du blir 15 år. I denna grupp kan du träna två gånger i veckan och träningen ger dig ett bra och svettigt pass.
Även nybörjare är välkomna till denna grupp.

UNGDOM A
Ungdom A är för dig i åldern 10-14 år, med graden 8kup eller högre. Vi fortsätter förberedelserna genom att träna alla delar av Taekwon-Do men avancerar i teknikerna. I denna grupp kan du träna två gånger i veckan och träningen ger dig ett bra och svettigt pass.

JUNIORER + VUXNA
Denna grupp är för dig i åldern 15 år äldre.
Gruppen är för alla grader. Träningen innehåller alla delar av Taekwon-Do och har ett högt tempo.

Träningstider hittar du här >>
 
Våra sociala medier
Partners
Länkar
Annonser