Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

MINI-SPARKIS NYBÖRJARE
Mini-sparkis är gruppen för dig som är mellan 5-7 år. Träningen närmar sig Taekwon-Do tekniker via lek och rollspel och är designad kring många viktiga områden inom barns sociala samt psykologiska utveckling. Träningen har för avsikt att ge ert barn det bästa möjliga försprång i livet. Utöver Taekwon-Do tekniker sker undervisning inom flera viktiga områden som ofta glöms bort som många barn inte har möjlighet att få i skolan eller andra föreningar; så som främlingsagerande, mobbningshantering, säkerhet vid nödsituationer så som brand, hälsosam livsstil och mycket därtill. Vi utrustar ditt barn med livsviktig kunskap och erfarenheter som kan rädda deras eller andras liv. Barnen lär sig att lyssna, fokusera och deltaga. Koreanska ord är en del av upplägget och terminen avslutas med en gradering där man visar sina färdigheter. Inskolning sker under 2-3 gånger då föräldrar får sitta med och titta men efter denna period vill vi att barnet lämnas på träningen och hämtas när träningen är slut.           


MINI-SPARKIS FORTSÄTTNING
Mini-sparkis fortsättning är gruppen för dig mellan 5-7 år och som tränat Taekwon-Do i minst 1 termin. Vi fortsätter med det vi börjat med under nybörjarkursen men arbetar mer med Taekwon-Do tekniker. Stor vikt läggs på de grundmotoriska egenskaperna. Även här fortsätter vi med undervisning inom flera viktiga områden så som främlingsagerande, mobbningshantering, säkerhet vid nödsituationer så som brand, hälsosam livsstil och mycket därtill. Koreanska ord är en del av upplägget och terminen avslutas med en gradering där man visar sina färdigheter.


SPARKIS
Sparkis är gruppen för dig i åldern 8-10 år (11år). I en mer stillasittande samhälle får ditt barn en fysisk träning, koordination, spänst och lär sig att försvara sig själv. Träningen innehåller mycket Taekwon-Do teknik med inslag av lek och rollspel. Till skillnad från mini-sparkis lägger vi mer vikt på de grundmotoriska egenskaperna med inslag av övningar för finmotoriken. I slutet av terminen testas kunskaperna både i teorin och praktiken i form av gradering. 


UNGDOM
Denna grupp är för dig i åldern 11-14 år, oavsett grad. Träningen ger dig en bra Taekwon-Do träning med alla delar av Taekwon-Do och en bra förberedelse så du ska klara av hårdare träning när du blir 15 år. I denna grupp kan du träna två gånger i veckan och träningen ger dig ett bra och svettigt pass.
Även nybörjare är välkomna till denna grupp.


JUNIORER/VUXNA
Denna grupp är för dig i åldern 14 år äldre och vill träna alla delar av Taekwon-Do. I denna grupp tränar alla grader tillsammans.

JUNIORER/VUXNA SPORT
Denna grupp är för dig i åldern 14 år äldre och är i första hand för dig som vill tävla och gillar Taekwon-Do som sport.
I denna grupp är tempot högt och inriktningen är mycket sparring.

Se träningstider för VT 2018 här >>
 
Våra sociala medier
Partners
Länkar
Annonser